Piratpartiets politik är fjollig!

Vi har inte belägg för att alla tiotusentals piratpartister är fjolliga mesar, men partiets politik är fjollig och mesig. De behandlar copyright-facisterna med silkesvantar, vaddå fem års kommersiell skyddstid? (Ärkemjukisen Änglaström försöker patetsikt motivera det.) Det är ju som att tillåta fem års frihetsberövande bara för att man tidigare frihetsberövat ännu längre tider! Copyright-facisterna kommer ju för katten kunna köra på nästan som vanligt med sina oligopolistiska affärsmodeller om man går piratpartiets väg, det blir ju en mjuk reformomställning istället för den omedelbara revolution vi kämpar för!

Nej, vi i PPBL(r) – Pitatpartiet Boldrninst-Levinisterna (revolutionärerna) – är de sanna frihetskämparna, vi står för en renodling av idéerna från de stora tänkarna Michele Boldrin och David Levine.

Vi är emot alla intellektuella monopol! Storbolagen som låst in kulturen ska vara rädda för oss, inte för piratparti-fjollorna anförda av Mesvinge. Till EU-valet har vi dock inte hunnit organisera oss så vi rekommenderar våra medkämpar att välja det det minst onda av alternativen som står till buds, även en revolution kräver lite planeringstid.

Mer om vår kamp senare…

Vi tar gärna emot kommentarer, gästbloggningar m.m som håller tillräckligt hög tro(ll)värdighet och inte sviker våra idéal! Var gärna anonym, koppling messan ”fysisk” person och identitet(er) är överskattat! Hjälp med svensk sammanfattning av våra stora tänkares mästerverk ”Against Intellectual Monopoly” är också välkommen.

Annonser

2 svar to “Piratpartiets politik är fjollig!”

  1. “Nya Piratpartiet”, skäms! « Pirat-fjollor! Says:

    […] ppblr Här försöker vi från PPBL(r), Pitatpartiet Boldrninst-Levinisterna (revolutionärerna), seriöst kritisera Piratpartiets politik från den sida de sällan angrips genom bildande av ett utbrytarparti och så kommer det två lallande stackars kreatör-virrpannor […]

  2. Pryldelning 2.0 « Pirat-fjollor! Says:

    […] mellan privatpersoners datorer var mycket olagligt, mer pedagogiska exempel på orimligheten i intellektuella monopol måste tydligen skapas för att fördjupa debatten.  Blocket m.fl. kopplar ihop privatpersoner […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: